EXAMENUL DE PRIMIRE ÎN PROFESIA DE AVOCAT

      BAROUL VASLUI   - anunță organizarea examenului de primire în profesie începând cu data de 14 septembrie 2015,  examen ce  se va sustine la INPPA IASI.

        Pentru candidatii care opteaza sa profeseze in  cadrul Baroului Vaslui, inscrierile se fac la secretariatul baroului  in perioada   31 iulie -17 august 2015.

Regulamentul și programa examenului pot fi consultate la sediul  Baroului  din  Vaslui, strada  Mihail Kogalniceanu, bl.31,sc.A ap.20 sau pe sites  www.baroul-vaslui.ro   si   www.unbr.ro 

       Relații suplimentare se pot solicita la sediul baroului, email- barou.vaslui@clicknet.ro  sau  la  telefonul  0235-314172.

DECAN,
AV. RADU BOBARNAT

 

DOCUMENTE:

HOTĂRÂREA NR. 1117 / 05.06.2015
pentru republicarea în formă consolidată a Regulamentului - cadru privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) și de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice